Welcome

AT SUIKERKIST

Come in, enjoy, we’ve got plenty of drinks and great (vegan) food.

See you soon

IN BREDA

plenty of drinks

Van speciaal bier, tot wijn en van premium sodas tot Barista koffie. Suikerkist heeft het allemaal. Maar er is natuurlijk een ding waar we het meeste over kunnen vertellen: Gin & Tonics. We zijn immers een gin en tonic bar! Laat je adviseren door ons personeel over de verschillende geur-, kleur- en smaaksensaties. van de meer bekende gins zoals de Bombay Sapphire tot aan onze eigen Suikerkist Gin! Deze gin vind je nergens anders en we zijn er ook erg trots op. Kom snel genieten van een drankje binnen of op het terras!

great (vegan) food

Bij Suikerkist hebben we een uitgebreide lunch, diner en borrelkaart. Het menu staat boordevol met burgers, pizza’s, broodjes en specials! Onze keuken besteed veel aandacht aan de smaakbeleving maar zorgt ook dat ieder bord er piekfijn uitziet. Vlees, vis en vegan, we hebben voor iedereen iets. De hele dag kun je naast
onze drankjes genieten van de beste kwaliteit (vegan) food.

a lot of fun

Suikerkist staat bekend om haar relaxte sfeer, gezellige personeel en unieke uitstraling. Op de Havermarkt is het zomers perfect om de hele dag te genieten in de zon op ons terras. Voor de koudere dagen is deze ook nog eens verwarmd. Binnen komt onze stijl pas echt tot zijn recht met ons behang en muren geïnspireerd door Banksy graffiti art. Met deze Urban style willen wij jullie tonen dat Suikerkist niet alleen gezellig is maar wij ook houden van oog voor detail. 
Spot jij onze Banksy ratjes?

We love

what we do

Bij Suikerkist werkt een jong en ambitieus team. We houden van hard werken en hebben veel plezier. Het maakt niet uit of je veel ervaring hebt, we leiden ons personeel graag op. Zo geven we tastings als er nieuwe dranken op de kaart staan en proeven we elk seizoen alle nieuwe gerechten. Daarnaast hebben we een Van Asch Academy waar we door middel van online trainingen kennis overdragen. Met alles als resultaat dat we jou goed kunnen adviseren en helpen aan tafel.

 

Instagram

follow us

Genieten van het weekend! Hele…
MEET THE STAFF - RENSKE🙋🏻‍♀️ D…
OP ONZE FOODKAART - PANCAKES🥞…
SUMMER SPECIAL 🩷 Dit is onze e…
MEET THE STAFF - ELLEN🙋🏼‍♀️ Di…
‼️NEWS‼️ Summer Specials! Hoew…
MEET THE STAFF - MEES🙋🏻‍♀️ Dit…
MEET THE STAFF - DYLAN🙋🏻‍♂️ De…
WISSELTAP - HERTOG JAN LENTEBO…
Genieten van het weekend! Hele…
MEET THE STAFF - RENSKE🙋🏻‍♀️ D…
OP ONZE FOODKAART - PANCAKES🥞…
SUMMER SPECIAL 🩷 Dit is onze e…
MEET THE STAFF - ELLEN🙋🏼‍♀️ Di…
‼️NEWS‼️ Summer Specials! Hoew…
MEET THE STAFF - MEES🙋🏻‍♀️ Dit…
MEET THE STAFF - DYLAN🙋🏻‍♂️ De…

Zomer bij Suikerkist

is zo genieten

In de zomer kan je bij ons de gehele dag in de zon zitten, maar ook droog en verwarmd. De gehele dag tot in de late uurtjes vertoeven terwijl je aan de lekkerste drankjes nipt. 

Winter bij Suikerkist

is net zo genieten

Waar je in de zomer heel de dag in het zonnetje op ons terras kan zitten. Toveren we in de winter ons terras om tot een waar winterparadijs. Een mooie aluhal gevuld met funky meubilair een overload aan lichtjes en een tal van heaters waardoor jij lekker warm blijft zorgen ervoor dat je je helemaal thuis voelt.

Enjoy

superb service

SIT DOWN, RELAX AND ENJOY.

HAVERMARKT 2 | BREDA | 076 303 1141

reserveren@suikerkist.nl

Reserveren voor meer dan 8 personen? mail naar reserveren@suikerkist.nl

about suikerkist

Suikerkist is een Urban Grand Café gevestigd aan de gezellige Havermarkt. Onze zaak is volledig ingericht op warmte en gezelligheid. Door de muurschilderijen van Banksy en ons behang maken we een statement! We zijn niet bang voor een uitdaging. Met veel plezier werkt ons personeel 7 dagen per week om de gast een leuke tijd te geven. Met onze “Urban Street Foods” is er ruime keuze met onder andere pizza’s, burgers en fingerfood. Kom binnen en buiten genieten van onze passie!

Address: Havermarkt 2, Breda, The Netherlands

follow us: