Suikerkist; dé ginbar in Breda

plenty of drinks

Van Gin & Tonic tot verse smoothies of een heerlijke speciaalbiertje: you name it and we’ve got it. Laat je adviseren door ons personeel voor één van onze heerlijke Gin & Tonic’s of Premium Mixers, geniet van een lekker glas wijn bij de maaltijd of een heerlijke kop Barista Coffee.

great (vegan) food

Lunch en diner wordt iedere dag geserveerd van 12:00 – 22:00 uur. Op onze menukaart is er uitgebreid keuze voor de vegetariër en veganist. De uitgebreide lunchkaart biedt verschillende broodjes, salades en tosti’s. Het diner bestaat uit diverse ‘urban street foods’. Er is keuze uit diverse pizza’s, pasta’s, verschillende burgers en meer. Ook is onze borrelkaart flink uitgebreid met keuze uit 21 verschillende borrelgerechten.

a lot of fun

Suikerkist staat bekend om haar goede sfeer, gezellige personeel en relaxte vibe. Het interieur is warm en stoer. De muren zijn versierd met Banksy graffiti art. Ons grote terras gelegen aan de gezellige Havermarkt ligt ’s zomers de hele dag in de zon. In de winter kan je plaatsnemen onder onze verwarmde luifel..

Suikerkist: de ginbar in Breda

Suikerkist serveert 24 verschillende Gin & Tonics. Je kunt kiezen voor de zoete Broken Heart Gin, de frisse No.3 of de kruidige Copperhead Black Batch. Dit is maar een kleine greep uit het enorme aanbod van onze gin bar in Breda. Wij geven altijd een suggestie welke tonic het beste bij welke gin past, maar de keuze ligt uiteindelijk bij jou zelf. Ook de garnering mag zelf gekozen worden. Kies voor een frisse garnering van komkommer, zoete aardbeien of bitterzoet rozemarijn. Weet je zelf echt niet wat je moet bestellen? Ons personeel helpt je graag om de perfecte Gin & Tonic uit te kiezen!

Ben je op zoek naar een gin bar in Breda waar je lekker kunt borrelen en heerlijke Gin & Tonics kunt drinken? Dan is Suikerkist wat je zoekt. Wij hebben een drankkaart met maar liefst 24 verschillende soorten Gin & Tonics. Er is voor ieder wat wils. Nog niet zeker van je keuze? Laat je adviseren door ons kundige personeel!

Lunchen en dineren

Suikerkist is meer dan alleen een gin bar in Breda. Je kunt bij ons namelijk ook lekker lunchen en dineren. Wij serveren van 12.00 uur tot 22.00 uur, en jij bent van harte welkom! Reserveren is mogelijk door te bellen naar 076-3031141 of via onze site. Tot ziens in onze gezellige gin bar op de Havermarkt in Breda.

We love

what we do

SUIKERKIST IS EEN URBAN GRAND CAFÉ GEVESTIGD AAN DE GEZELLIGE HAVERMARKT. HET INTERIEUR IS WARM EN STOER, MET EEN AANTAL BIJZONDERE MUURSCHILDERINGEN. DE ZAAK IS GEOPEND VOOR LUNCH, DINER EN BORREL. SINDS JULI 2020 IS ONZE MENUKAART OOK NOG EENS VEGAN-PROOF! DAT HOUDT IN DAT 50% VAN ONZE GERECHTEN VEGETARISCH OF VEGANISTISCH IS. DE LUNCHKAART IS ZEER DIVERS, MAAR U KUNT OOK TERECHT VOOR EEN GOEDE KOP KOFFIE MET WISSELEND GEBAK. HET DINER BESTAAT UIT “URBAN STREET FOODS”. ER IS KEUZE DIVERSE PIZZA’S EN VERSCHILLENDE BURGERS. WIJ BIEDEN KWALITEIT VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. IN DE ZOMERMAANDEN KUN JE OOK PLAATS NEMEN OP HET GROTE, ZONOVERGOTEN TERRAS. WANNEER HET AFKOELT KUN JE PLAATSNEMEN ONDER ONZE VERWARMDE LUIFEL. GENIET TOT IN DE LATE UURTJES VAN EEN BORREL IN EEN RELAXTE OMGEVING MET EEN GOEDE SFEER EN TOP SERVICE!

about suikerkist

Suikerkist is een Urban Grand Café, gevestigd aan de gezellige Havermarkt. Het interieur is warm en stoer, met een aantal bijzondere muurschilderingen. De zaak is geopend voor lunch, diner en borrel. De lunchkaart is zeer uitgebreid, maar je kunt hier ook terecht voor een goede kop koffie. Het diner bestaat uit “urban street foods”. Er is keuze uit diverse pizza’s, pasta’s en verschillende burgers. De Suikerkist wil kwaliteit bieden voor een eerlijke prijs. In de zomermaanden kun je ook plaats nemen op het grote terras. ’s Avonds nodigen wij je graag uit voor een heerlijke borrel onder het genot van fijne deuntjes van onze DJ’s.

Address: Havermarkt 2, Breda, The Netherlands

follow us: