De lekkerste Gin & Tonic in Breda

Suikerkist is een gezellig café in Breda waar je de beste Gin & Tonics van Breda kunt drinken en ook nog eens heerlijk kunt lunchen en dineren.

De Gin & Tonic is in de afgelopen jaren een zeer populair drankje geworden. Vooral in de zomer is dit het perfecte drankje om te drinken op het terras. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn vele soorten gins, die je eindeloos kunt combineren met tonics en allerlei smaakversterkende garneringen. Suikerkist is het borrel café in Breda waar je moet zijn als je van Gin & Tonic houdt. Wij serveren maar liefst 24 verschillende soorten Gin & Tonics. Je kunt kiezen voor de zoete Broken Heart Gin, de frisse No.3 of de kruidige Copperhead Black Batch. Dit is maar een kleine greep uit het enorme aanbod van onze gin bar in Breda. Wij geven altijd een suggestie welke tonic het beste bij welke gin past, maar de keuze ligt uiteindelijk bij jou zelf. Ook de garnering mag zelf gekozen worden. Kies voor een frisse garnering van komkommer, zoete aardbeien of bitterzoet rozemarijn. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Bekijk hier onze drankkaart.

Suikerkist Gin

Weet je zelf echt niet wat je moet bestellen? Probeer onze eigen Suikerkist Gin! Wij zijn bezig geweest met het creëren van onze eigen Gin. De Suikerkist Gin is een allemans vriend, stoer op zijn eigen manier. Door het gebruik van alleen de meest verse botanicals komen de natuurlijke smaken goed naar voren. Het fruit dat in de gin wordt verwerkt word in zijn geheel aan de destilleerderij geleverd en ter plekke verwerkt. Hierdoor komende de verfijnde smaken samen en worden deze gevormd tot één geheel.

Ben je op zoek naar een gin bar in Breda waar je lekker kunt borrelen en heerlijke Gin & Tonics kunt drinken? Dan is Suikerkist wat je zoekt.