Borrel café in Breda

Suikerkist is een gezellig borrel café in Breda waar je heerlijk kunt genieten van een drankje en ook nog eens heerlijk kunt lunchen en dineren. Vanaf 12.00 uur ’s kan je aanschuiven voor de lunch, blijven zitten om te dineren en ’s avonds genieten van een lekker drankje met op de achtergrond fijne muziek. Ons terras op de Havermarkt ligt voortdurend in de zon. Zeker in de zomer is het hier dus heerlijk vertoeven. Geen terrasweer? Neem dan plaats onder de verwarmde luifel. of kom bij ons binnen zitten. Met ons stoere interieur hebben we een sfeervolle plek gecreëerd waar je kunt genieten.

Het borrel café in Breda voor Gin & Tonic liefhebbers

Gin & Tonic is in de afgelopen jaren een zeer populair drankje geworden. Vooral in de zomer is dit het perfecte drankje om te drinken op het terras. De mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn vele soorten gins, die je eindeloos kunt combineren met tonics en allerlei smaakversterkende garneringen. Suikerkist is het borrel café in Breda waar je moet zijn als je van Gin & Tonic houdt. Wij serveren maar liefst 24 verschillende soorten Gin & Tonics.

Een hapje bij je borrel

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een heerlijk (speciaal) biertje, een mooie wijn of een goede kop koffie. Hierbij serveren we ook lekker eten. Wij serveren naast fingerfood voor bij de borrel ook lunch en diner van 12.00 tot 22.00 uur. Onze kaart heeft een groot aantal vegan gerechten, maar uiteraard serveren wij ook een mals stukje vlees of een heerlijke vis. Kom snel een keertje langs bij ons gezellige borrel café in Breda en proef zelf onze lekkere drankjes en al onze smakelijke gerechten. Klik hier om alvast een tafeltje te reserveren of loop gezellig binnen!