Het leukste terras van Breda

Suikerkist is een gezellig café met een groot terras in Breda. Je vindt ons op de gezellige Havermarkt waar je in de zomer heerlijk in het zonnetje kunt zitten. Het terras is zeer ruim en je zit bijna de hele dag lekker in de zon. Dat is heerlijk bruin worden, terwijl je geniet van een verfrissend drankje en goede service. In de zomer is ons café ‘the place to be’ in Breda.

Lekker ontspannen bij ons café met terras in Breda

Ons café met terras in Breda is de perfecte plek om even lekker te ontspannen op een warme zomerdag. Zonnebril op, goed insmeren (wij hebben zonnebrand!) en je kunt de hele dag lekker blijven zitten op ons terras met heerlijke kussens. Geniet van een lekker speciaal biertje, een koud wijntje of één van onze 24 geweldige Gin & Tonics. Bekijk de kaart om te zien welke Gin & Tonics wij serveren. Advies nodig? Ons personeel helpt je graag. Heb je honger gekregen van al die borrels? Dan hoef je je niet te verplaatsen. Je kunt op ons terras ook lekker lunchen of dineren. Bovendien hebben wij heerlijk fingerfood waar je je honger mee kunt stillen.

Ook bij slecht weer is Suikerkist perfect om te borrelen of te eten. Buiten kun je plaatsnemen onder onze verwarmde luifel. Ook binnen kun je gezellig zitten in ons sfeervolle café.

Silent muziekbingo

In de zomermaanden wordt ons terras een keer per week omgetoverd tot een silent muziekbingo. Het hele terras zit vol met gasten die allemaal een eigen koptelefoon en bingokaart hebben. Plezier gegarandeerd! De Havermarkt is tijdens de silent muziekbingo verlicht door de honderden lichtgevende koptelefoons. De DJ speelt liedjes af en wanneer je dit liedjes op jouw bingokaart ziet staan, kruist je dit nummer af. Er worden meerdere rondes gespeeld en voor iedere bingo is er een mooie prijs!

Ben jij bij de volgende Silent muziekbingo van de partij? Houd onze Facebook in de gaten en bestel op tijd je bingokaarten.